TEŞEKKÜRLER

Öncelikle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü ile Müdürlük çalışanlarına ve temsilcileri İsmail Sarıpınar ile Erdal Yiğit'e destek ve yararlı önerileri için teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Benzer biçimde bize her konuda destek olan Yozgat Müzesi müdürleri ve çalışma arkadaşlarına da teş?ekkür borçluyuz. Projemizi çeşitli biçimlerde desteklemeye devam eden Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ile Yozgat Köy Hizmetleri, TEDAŞ ve Türk Telekom Müdürleri ile ekiplerine müteşekkiriz. Sorgun Kaymakamı Meftun Dallı ile halefi Ertuğrul Kılıç, ve Sorgun Belediye Başkanı Ahmet ŞimŞek ve ekiplerine de yardımları ve cömert bağışları için içtenlikle teşekkür ediyoruz. Özverili çalışmalarıyla projeye destek veren tüm Kerkenes ekibi üyeleri ile bizlere geleneksel Anadolu misafirperverliğiyle evsahipliği yapan Şahmuratlı Köyü sakinleri ile Muhtar Osman Muratdağı'na da teşekkür borçluyuz. Kerkenes Projesi, destekleriyle devamlıyğını sağlayan tüm kişi ve kurumlara minnettardır.