sayfa tasarımı Ferhat Can

Ankara İngiliz Büyükelçiliğinin Karşılıklı Program Bütçesinden alınan ödenek 3 aylık bir projenin teklifine ödenek sağladı; bu projenin başlığı:

'The Kerkenes Eco-Centre: Kerkenes Eko-Merkezi: Türkiye'de Yenilenebilir Enerjinin ve Düşük Karbonlu Hızlı Büyüyen Kırsal Ekonomi için Etkin Enerji Tasarımlarının Kullanımına Dair Bir Teşvik Modeli

Devam etmekte olan etkinliklere ve Kerkenes Eko-Merkezindeki programa desteklerini sürdüren İngiliz Büyükelçiliğiyle birlikte diğer sponsorlarımıza (Şekil. 01) şükranlarımızı sunmak isteriz.

Saygıdeğer misafirlerimize Aralığın 18'inde Yozgat, Sorgun ve Kerkenes'de ev sahipliği yapan Yozgat valisi Sayın Amir Çiçek'e teşekkür ederiz. Valiliğin ve çalışanlarının güçlü desteği olmasaydı Kerkenes Projesi bu kadar çok şeyi başaramazdı. 600 kişiden fazla katılımcının Kerkenes'i ziyaret ettiği Ekimin 18'indeki Kerkenes Gününde yaptığı tüm düzenlemelerinden ötürü Sorgun ilçesi kaymakamı Sayın Ertuğrul Kılıç'ı tebrik ederiz. Kendisine ve günümüzü güzel kılan tüm katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.

Osman Muratdağı, Faruk Murattağı ve Ayşe Muratdağı ŞAD-DER, Şahmuratlı Köyü Derneğinin değerli temsilcileri olmuşlardır ve köylülerin hevesli katılımları olmadan Kerkenes Eko-Merkezindeki etkinliklerin bir başarı olmasının mümkün olamayacağını vurgulamak gerekir.