web design by Alper Dincer
  K Ana Sayfa
Sayfa 7

YENİ YAYINLAR

G. D. Summers'ın iki makalesi uzmanlık dergilerinde yayınlanmıştır. Demir Çağı şehrini genel olarak irdeleyen "The Median Empire reconsidered: a view from Kerkenes Dağ" ("Med İmparatorluğu'nun yeni bir değerlendirilmesi: Kerkenes Dağ'dan bakış") başlıklı ilk makale, Anatolian Studies 50 (2000), s. 55-73'te; daha sonraki dönem yerleşimlerini irdeleyen "Keykavus Kale and Associated Remains on the Kerkenes Dağ in Cappadocia, Central Turkey" ("Orta Anadolu'nun Kapadokya Bölgesi'nde Yer Alan Keykavus Kale ve Çevresindeki Kalıntılar") başlıklı ikinci makale ise, Anatolia Antiqua IX (2001), s. 39-60'da yayınlanmıştır. Türkçe yıllık raporlar Kazı, Arastırma ve Arkeometri Sonuçları Toplantısı'nın Bildiriler Kitabı'nda, daha kısa yıllık notlar ise Anatolian Archaeology'de yayınlanmaya devam etmektedir.

İki dilde yayınlanan Kerkenes News/Haberler'in dördüncü sayısı için yapılan hazırlıklar tamamlanmıştır; bundan öncekiler gibi bu sayı da Proje web sitesindeki yerini de yakında alacaktır. Web sitesinde projenin çeşitli özel yönleri ile ilgili bir kaç farklı rapor da yer almaktadır. Proje kapsamında ortaya çıkan diğer elektronik yayınlar için bakınız:

www.esri.com/news/arcnews/summer01articles/simulation.html

K Ana Sayfa